Spørgsmål

Jeg har samlet nogle af de spørgsmål jeg ofte får omkring fotograferingen. Hvad skal have på, hvad der kan forventes osv.I er også velkomne til at kontakte mig via telefon, mail eller besked – tryk her for kontakt.
Nej, desværre. Der er for mange tekniske krav til, at jeg gør det, og jeg kan ikke tilbyde at printe billederne. Hvis du skal bruge pasbilleder, kan du få dem taget i de fleste fotohandlere eller hos borgerservice, hvor du får lavet dit pas.
Det skal være noget, du føler dig tilpas i. Dog anbefaler jeg, at det er ensfarvet. Hvis der er for meget mønster eller for mange forskellige farver, kan det tage fokus fra det vigtigste: Jeres ansigter.
Jeg har det hele med, når jeg tager ud og fotograferer. Mit udstyr er to små lamper, der kører på batteri, og stativer til dem. Det fylder ikke særlig meget. Jeg kan også tage rekvisitter med som fx tæpper eller spande til søde babyfotos, hvis I ikke selv har. Jeg har også en baggrund, som jeg kan tage med, som er gode til CV- billeder. Så det kommer an på, hvilke billeder, jeg skal tage
Det kommer an på, hvilken pakke, I vælger. I alle pakkerne er fotograferingen og redigeringen inkluderet. Se pakkepriserne på min prisside (link). Hvis I ikke vælger en pakke, men køber billederne enkeltvis, så koster fotografering 750 kr. og 1 billede koster 250 kr.
I må gerne tænke over, om der er noget specifikt, I ønsker til billederne. Det taler vi om, når vi mødes, og så kan jeg tænke det ind, når jeg går i gang med at fotografere. Ellers skal I ikke forberede noget.
Jeg laver ikke styling, så du skal selv sætte håret og lægge makeup, hvis du vil det. På billeder er makeup ikke særlig tydelig, så du kan godt putte lidt ekstra på, den dag du skal have taget billeder.
Når vi mødes, snakker vi først sammen om, hvad I ønsker jer til fotograferingen, og hvordan vi bedst kan gøre det. Bagefter tager vi billederne – jeg er cirka hos jer en times tid i alt. Derefter sender jeg jer et link med udvalgte billeder (op til 30 billeder), som I kan sidde med derhjemme se på. Ud fra dem vælger I, hvilke billeder, I kunne tænke jer at købe. De billeder, I udvælger, redigerer jeg. Og når jeg har modtaget betaling, sender jeg de digitale, redigerede billeder til jer med det samme.
Jeg har fuld forståelse for, at dit barn kan have en dårlig dag – det kender jeg jo fra mine egne. Hvis det skulle ske, så aftaler vi bare en ny dag uden ekstra beregning.
Enten går vi hjem til jer, eller også aftaler vi en ny dag uden ekstra beregning.
Billede kvaliteten er i top. I får digitale billeder, som I kan printe i store og små størrelser.
Jeg sender dem digitalt via e-mail eller wetransfer (en side, hvor man kan sende store, digitale billeder, og som er meget nem at bruge).
Hvis der er en bums eller skidt i ansigtet, fjerner jeg det. Hvis du ønsker at få glattet rynker og den slags, kan jeg også det. Hvis det er en større redigeringsomgang, vil der være et redigeringsgebyr på 100 kr. Det aftaler vi, når vi mødes.
I hele Lejre Kommune kører jeg gratis ud. Jeg kører gerne længere, men hvis jeg skal uden for kommunen, er der et kørselsgebyr på 3,51 kr. pr. km.
Vi kan nemt bruge en væg hjemme hos jer, hvis vi ikke er ude i naturen. Men jeg kan også tage en baggrund med, hvis det er nødvendigt. Jeg har en sort, en hvid, en grå og en sandfarvet.